15 Şubat 2010 Pazartesi

South Park Karakteri/nn

Bugün eski yedek aldığım dosyalarda bir program ararken Şubat 2007 gibi kaydetmiş olduğum bu South Park karakterine rastladım. Bunun benim için yapılmış olanı vardı ama onu kaydetmemişim bende bunu ona istinaden yapmıştım. Ama şu bir gerçek ki elimde olmasa bile benim için yapılmış olanı daha güzeldi (:

10 Şubat 2010 Çarşamba

Sıfır Kilometre - Zorunlu Tatil

          Öncelikle o kadar haberini yapmışım bunu yapmasam olmaz! Görmemiş gibi bir ehliyet almaya kalktık duymayan kalmadı ama ne yapayım bahsedecek başka konumda yok. Zaten 3-5 ziyaretçim var, sonra onlarda blogunu güncelle blogunu güncelle diyecekler ondan sonra da düşün dur :P  Raporumda problem olduğundan yeniden rapor çıkarttırdım, bugün sabahtan alıp verdim, parmak izlerim alındı filan. O kadar uğraştım didindim, en sonunda kazasız belasız sıfır kilometre sürücü belgemi aldım. 

          Bugünden itibaren de zorunlu olarak izne ayrıldım(kendilerini akıllı zannetmesinler 1(bir) gıdım akıl bile yok!). Boşu boşuna iznim yanacak, maaşımdan kesilecek, mesai alamayacağım :( Biraz para biriktirmiştim, biraz daha biriktirsem belki yazın filan bir araba alabilirdik ama bu gidişle o biriktirdiklerimde azalacak gibi gözüküyor :( Koskoca İstanbul'u sanki ben kurtaracakmışım gibi hemen geri çağırma işlemlerini başlatıp uyguluyorlar. Ama ben ordan ayrılmaya gelince son güne kadar bekletmeyi biliyorlar. Birde eski görev yerime vermişler gözüküyor! Sevmiyorum orayı zorla mı!? Şuan çalıştığım yerdekilerin eline su bile dökemezler! Burayla mukayese edilmesi bile yanlış! Amir olmuşsun hoca olmuşsun ama insan olamamışsın! Alda başına çal! Ya ben bunlara söyleyecek söz bulamıyorum varya! Bu laflarımda kimseye söylenmiş bir şey değildir ORTAYA!