16 Ocak 2011 Pazar

Değişiklik

Kaç yıl oldu hep aynı profil resmini kullanıyordum. Resimdeki adamda gözlüklüydü bende gözlüklüyüm. Birde o resmi gönderenin de ağırlığı var tabii. Şimdi ise ara sınavlar için 5 günlük bir izne gitmiştim orda tam şehrin tepesinden gece saat 11 civarlarında çekildiğim resmimi kullanacağım. Daha fazla gizemliliği var. Hem sanki normalini kullansam ne olabilir ki :) Tutupta yolda birisi görüp ayy sen o'sun diyecek hali yokya :p 6 yılda koskoca İstanbul'da bir tek Fatih abiyi görüp o sen misin diye sordum :) Zaten benim gibi bir insanı görse kim ne yapacak. Daha koyabilecek çok, hatta biriki rütuşla koyabilecek daha çok resmim çıkar da ne gereği var, bu da güzel.

Dün eve geldiğimde saat gece 12'ye filan geliyordu. Bir yıl bittiya üst yönetime sunmak için istatistikler toplanıyor çalışmalar yapılıyor. Arada bir böyle geç saatlere kadar çalışabiliyoruz. Çalışmak benim için hiç sorun değilde öyle geç saatte çıkınca bazen araba olur-olmaz durumu yaşıyorum. Birde kar-kış olursa hiç sorma. :) O yüzden bir arabam olsa ne kadar güzel olacak. Ablam "ne yapacaksın arabayı, araba dışarda, atladın mı otobüse istediğin yere götürüyor" diyor. Bakalım hayırlısıyla ne zaman olacak. :)

Kaç yıldır burdayım bir defa olsun sinemaya gitmedim. Niye mi ? Bilmem :) Bu ay Ümraniye Belediyesi Harry Portter ve Ölüm Yadigarı Bölüm 1'i veriyor. Bir yanım git diyor, bir yanım gitme diyor.

İnternetim yoktu ama bu yazıyı mı nasıl yazıyorum ? Doğru yoktu ama yeğenlere ödev olarak araştırma veriyorlar. İnternetten araştırın diyorlar(mış). Ben ne interneti açıcaksın kitabı ordan bakıp bulacaksın öyle yapacaksın diyorum ama olmuyor. Başkasına gidip bakmaktansa bende cepten bağlanma kararı aldım. Öyle sürekli internette işi olmayan birisi için çok uygun.

Saat 03:30 olmuş ben hala ayaktayım!