28 Şubat 2014 Cuma

Ben ve Her Zamanki Ben (:

Ceza BilgileriEğitim BilgileriHazırlık DurumuKredi/Burs BilgileriKulüp Bilgileri
Dönemi Burs Tipi Burs Adı Açıklama Baş.Tarihi Bit.Tarihi Durumu Burs No
2013-2014 Güz Dönemi Harç %10 Başarılı İlk %10 Başarılı Sınıfında 1. sıra %10 a girdi 12.02.2014 Aktif 3,75
Bu yazımdan bilirsiniz benim ne kadar mütevazi olduğumu :P öyle gösterişlerle filan uğraşmayacağımı, iltifatlar karşısında sessiz kaldığımı falan filan işte.. Daha önce yazılarımda bahsetmemiştim ama bu sene (önlisans) Bilgisayar Programcılığı programına kayıt yaptırdım.. Daha önce bahsettiğim bir yazımda ön lisans diplomam olduğunu haberlere çıkarmıştım. Tekrar bir ön lisans diplomasının memuriyet için açıkçası çok bir anlamı olmadığından bu programa tamamen kendimi geliştirmek için kayıt yaptırdım.

23 Şubat 2014 Pazar

İstiklal Caddesi-1000’lik Puzzle

Aslında bu yazıyı yazarken bir kaç laf dokundurmak lazımdıya hadi iyi yanıma denk geldi takılmayım (:

Bir önceki İstanbul Hatırası yazımda 1000’lik Puzzle hediye gönderildiğini söylemiştim. Aradan 13 gün geçmiş ama bu geçen süre zarfında Puzzle’dan daha önemli bir kağıt oyma çalışmam olduğundan önceliği ona verdim. Bazı günler hiç bakmadım, bazı günler fazla vakit ayıramadım ama tabi bu dediklerime inanmayacaklarını bildiğimden fotoğraflarda da görüldüğü üzere gün ve gün kayıt altında tuttum. Toplamda 9 gün vakit ayırmayla bitirdim. Eğer kağıt oyma işim olmasaydı daha kısa sürede de bitirebilirdim diye düşünüyorum.

10 Şubat 2014 Pazartesi

İstanbul Hatırası (:

20140210_18414420140210_192426 
Sen misin öyle uzaktan ahkâm kesen! Puzzle’da Son Durum, Puzzle yazılarında Dilekçe İşler ablamıza moral motivasyon verdim ama iş yerinde beni çekiştirmek isteyenler yok mu, kesin aklına girdiler :p Sağolsun düşünüp bir tane de bana binlik Puzzle göndermiş. :) Aslında ne yalan söylim İstanbul’da bu Puzzle’llara bakmıştım da iki binlik rastlamadim diye önemsememiştim :) İçindekileri açıp birde yukarıda görüldüğü üzere serince aldın mı ağzının payını der gibi ettim :p ama hiç oralı olmadım hih Birde emekli olunca bitirirmişim, o şimdi sen söylemeden okumaz ona da üç beş tane hih (şimdi sen hih ne demek bilmezsin de, benim bilgisayarda biraz araştır smile şeklini bulursun :)