20 Nisan 2014 Pazar

Ya Ondadır Ya Bunda..

20140418_180229
Selamm.. Geçtiğimiz hafta benim için epeyce bir dolu geçti (: Uzuuun zamandır birşeyler almamıştım, alışveriş çılgınlığım tutunca epeycedir sepetime eklemiş olduğum ama bugün alırım, yarın alırım, acaba ihtiyacım var mı düşüncesi ile beklettiğim birkaç ürüne birkaç şey daha ekleyip siparişlerimi verdim. Hepside ayrı ayrı gelince böyle sankim çok fazla şeyler almışım gibi gözüksede değil.
Aslında benim için önemli olan bir siparişim vardı ki elimizde o model kalmamış beğendiğiniz başka bir model varsa yardımcı oluruz diye dönüş yaptılar. Aklımdan başka birşey de geçmediği için sağolun kalsın dedim. Yoksam daha fazla kutum olurdu.
Şimdi burda hepsini sayacak olsam pis gösterişci diyenlerimiz olur o yüzden en iyisimi ben hiç oralara girmim (:
İkinci olarak hafta içi sınavlarım vardı. Perşembe günkü Grafik Animasyon II  (bu derste Flash öğreniyoruz) dersini resmen batırdık.. (: (Çocukların nazarı tuttu herhalde :) Aslında ben, hoca çalışmaları alacak, gösterdiğim/öğrettiğim gibi mi yapmış yoksa diğer yöntemlerle mi şeklinde inceleyecek diye düşünmüştüm.(Çünkü sınavdayken bunları size göstermiştim dedi) O yüzden böyle oldu yoksa sonuç çok daha farklı olurdu ama ne yaparsın zamanı geri dönzeremeyiz. Bir dahaki sefere artıkın (: