1 Aralık 2009 Salı

Sürücü Adayı

Aslında araba sürmek hiçte zor değilmiş, versinler arabayı sabahtan akşama kadar süreyim :) Kendi araban olunca daha da kolay ve rahattır zannedersem. Direksiyon Sınavını garantiye aldık diye düşünüyorum, şuanda tek düşüncem 26 Aralık’ta yapılacak olan yazılı sınavdan geçmek. Ondan geçtikten sonra tam teşekküllü sürücülüğe ilk adımı atmış olacağım inşallah.

4 yorum:

Elif dedi ki...

Aaa supermis. Darisi bana :(

Ömür dedi ki...

Sınavda geçmiş yılların sorularını soruyorlar. Kitaptan onları ezberledikten sonra bayağı yüksek notlar alarak geçersin :)

Hâlet-i Ruhiyem dedi ki...

Tabi tabi darısı başına, ondan sonrada bize artık bir 500t 130a turu attırırsın :a

Ömür Bey konuştuğum herkes neredeyse aynen sizin dediğiniz gibi söylüyor ama elimdeki kitapta olan sorular çıkmış sorular mı ondan şüpheliyim :) Birde önce konuya çalış sonra soruları tek tek çöz benim epeyce vaktimi alıyor ve derslerim varken ona çok vakit ayırmakta açıkçası epeyce zoruma gidiyor :) O yüzden önce konuları bir yüzeysel okuyayım ondan sonrada internetten bulup son 2-3 dönem sorularına baktım mı yeter diye düşünüyorum.

Çok ters zamana geldi ya, Ocak'ta finaller başlıyor Aralık'ın sonunda da bu var. Finallere çalışmam gerekirken birde bunun derdi. Geçemezsen yine paran gidecek, buna çalışırsak dersler ne olacak... (:

Elif dedi ki...

Yaparsin sen haci, dert etme bu kadar :)