28 Ocak 2009 Çarşamba

Ace Manager - BNP Paribas Strateji Oyunu



Değerli Öğretim Görevlilerimiz,

BNP Paribas'nın uluslararası platformda, üniversite gençleri nezdinde, bilinirliğini artırmak üzere toplam 26 ülkede tanıtımını yaptığı internet üzerinden yapılandırılan 'Ace Manager' simülasyon oyununa Türkiye'den de öğrencilerimizin de katılımı sağlanmaktadır.

Türkiye'de TEB olarak stratejik ortağımız olan BNP Paribas ile yürüttüğümüz bu aktivitede, toplam 30 üniversitede tanıtımlarımıza devam etmekteyiz.

Üniversite öğrencilerinin problem çözme, yenilikçi, yaratıcı, düşünme ve karar verme gibi bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak söz konusu simülasyon oyununda, öğrenciler takımlar halinde yarışmaya katılacaklar ve uluslararası platformda yarışma şansını yakalayacaklar.

Önem verdiğimiz bu yarışmaya Üniversitenizden başarılı öğrencilerin de ilgi göstereceğini ve katılmak isteyeceği düşüncesi ile yarışmaya katılımının kendisine fayda sağlayacağını öngördüğünüz öğrenciler ile bu mailimizi paylaşmanızı rica ederiz.

Bir çok üniversite öğrencisine e-mail ile gönderdiğimiz oyunun web sayfasına bağlantısını sağlayan linki aşağıda bilgilerinize sunarız. Sormak istediğiniz herhangi bir konu olursa bu mail üzerinden bize geri dönebilirsiniz.

Konu hakkında gösterdiğiniz destek için şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

TEB İnsan Kaynakları

Ace Manager - BNP Paribas Strateji Oyunu


Yabancı dilim olmadığından pek bir şey anladığım söylenemez ama maili gönderen hocamızın önemli bir yeri olduğunu söyleyebilirim. Daha bu sene tanıştık hocamızla ama dolu dolu 3 yılı tamamladım ve 4. yılımın içindeyim şimdiye kadar hiçkimse hediye vermemişti. Bu hocamız ise yarım dönemde çam sakızı çoban armağanı dieyerekten gönülden bir hediye getirmiştir. Bu yüzden e-postasında istediği gibi elimden geldiğince dağıtılmasına katkıda bulunmaya çalışacağım.

Hiç yorum yok: