8 Nisan 2009 Çarşamba

Bizide Çeker Misin ve Diğerleri

DSC00021

Yaklaşık 1800 m’den fazla Rakım’a sahip bir yer :) Ablamın düğününde sağı solu çekerken bu hanım kızlarda kendilerinide çekmemi istedi. Pek kaliteli bir makinamız yoktu emektar bir Sony Ericson k750i marka cep telefonu ile çekim yapıyordum, bunlarıda çekince böyle bir görüntü oluştu. Bizide/benide çeker misin? diyerek fotoğraf çekilmek isteyenler çok hoşuma gidiyor. Gizli gizli çekmek tamam doğallık verebilir ama karşındaki isteyerek çekim yapmakta ayrı bir zevk diye düşünüyorum.

DSC00025

 

 

Dönüşte arabamızın tekerleği patladı ve durmak zorunda kaldık. Arabayı süren abi tekerleği değiştirmeye koyuldu, tekerlek biraz kolay sökültü ama yedek tekerleği yerinden çıkartabilmek için kaptanla beraber arabadakiler epeyce bir uğraştı:)

DSC00031

 

 

Evet burdaki yarış ise su yarışı :) Pet şişelerimizdeki sular bitti ve arabamızın bozulduğu yerin yakınında yeraltından çıkan bir kaynak vardı çocuklar oraya kadar tek gidemeyeceklerinden onlara peşlerinden ben eşlik ediyordum :)

DSC00035

 

 

Su kaynağımız ise işte bu sağda gördüğünüz gibi. Durgun gözüküyor olabilir ama debisi yüksek bir kaynak diyebilirim. Açıkçası resimde pek iyi gözükmüyor gibi sağlıklı değil diye düşünülebilir ama su hiç durmuyor akıyor ve ilk çıktığı yerden de üstten kapalı. Öyle olmasa bile musluktan içilen sudan sağlıklı olduğuna iddaya girebilirim :) Zaten temiz olduğuna kanaat getirmesem içmem bile :) Metropol hayatında böyle şeyler görmeye görmeye insan özlem duyuyor..

4 yorum:

Elif dedi ki...

Fotografta aniden cekmek gibisi yoktur bence... Anca o zaman dogallik vardir... Cekildigini gorunce insan seklini semalini degistiriyor iste o zaman dogalligini bozuyor.

En guzeli an'i yakalamak (:

Hâlet-i Ruhiyem dedi ki...

Tabi benimde boynumda Nicon marka makine olsa benimde içim rahat olur :))
Telefon ile öyle çekince acaba birşey derler mi düşüncesi oluyor bende :)

Elif dedi ki...

Aaa cok ayip yine Nikon yuzunden tas yedim :p

Gel sana kiraliyim makinayi malum evde duruyor surekli paslanmasin bari :)

Hâlet-i Ruhiyem dedi ki...

Hayrına verirsen alırım birazda bizim evde durur yoksam olmaz hih